Maakt regisseur van de 'John Wick'-films nu de overstap naar Marvel?

Maakt regisseur van de 'John Wick'-films nu de overstap naar Marvel?

Chad Stahelski geeft een definitief antwoord.

Chad Stahelski is dankzij het enorme succes van zijn vier John Wick-films een van de meest gewilde regisseurs in Hollywood. In een nieuw interview met The Direct geeft Stahelski antwoord op de vraag of er een kans bestaat dat hij een MCU-film gaat maken.

Niet waarschijnlijk
Stahelski vertelt dat hij groot fan is van superheldenfilms, maar zelf niet denkt dat hij geschikt is om er eentje te regisseren:

"Maar zoals, kijk, ik ben een grote fan van dat genre. Ik hou van Batman. Ik hou van de Marvel-wereld. Ik hou van de eerste 'Iron Man' tot de dood. Ik ben dol op de eerste 'Guardians' van James Gunn. Dit zijn allemaal mijlpalen, denk ik, in de bioscoop."

"Ik denk gewoon ook dat er mensen zijn die dat IP beter snappen dan ik. Ik ken mijn goede plek. Ik doe het beter als er geen grenzen zijn. Ik doe het beter als ik de regels min of meer kan ombuigen. Ik ben graag een beetje subversiever. Dus het is een beetje raar."

Blade
Een aantal jaar geleden was Stahelski nog een van de regisseurs met een pitch voor een nieuwe Blade-film:

"Ik was een van de velen die er ideeën over had, zeker. Dat is de enige eigenschap die ik altijd al fascinerend vond. Ik ben altijd gefascineerd door vampieren en vechtsporten. Dus het leek me een goede mix."

Dit project is er helaas niet van gekomen. Marvel Studios heeft namelijk Yann Demange gekozen als regisseur van hun aanstaande Blade-reboot met Mahershala Ali in de hoofdrol.

John Wick
Stahelski lijkt met John Wick zijn eigen 'cinematic universe' gestart. Er komen namelijk allerlei spin-offs van uit. De meeste recente film John Wick: Chapter 4 is nu te zien in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair