Deze actrices zijn klaar met Marvel, denken ze

Deze actrices zijn klaar met Marvel, denken ze

Geen Black Widow en Pepper Potts meer.

Waar het Marvel Cinematic Universe nog tientallen jaren mee lijkt te kunnen, is dat niet altijd het geval voor diens personages. Zo sterven er steeds vaker grote karakters in de films, maar ook de vertolkers van onze superhelden lijken er soms geen toekomst meer in te zien.

Twee grote namen uit het Marvel-universum spreken zich nu namelijk hardop uit over wat zij tot nu toe hebben betekend voor de miljarden-franchise en of zij hun rollen ooit nog op denken te pakken. Gaan we hun dan inderdaad nooit meer terugzien?

Podcast
Black Widow-actrice Scarlett Johansson was te gast in de podcast van Marvel-collega Gwyneth Paltrow, waar zij openhartig terugblikt op hun samenwerking. Samen komen zij tot de conclusie dat hun personages hun beste tijd gehad lijken te hebben in het MCU.

"Ik ben klaar", zei Johansson. "Het hoofdstuk is uit. Ik heb alles gedaan wat ik moest doen. Het terugkeren en keer op keer een personage vertolken, gedurende een decennium, is zo'n unieke ervaring."

Nog niet dood
Daarop vervolgde Johansson met de vraag aan Paltrow of ook zei dacht klaar te zijn met haar alter-ego Pepper Potts:

"Ik denk het wel ja. Ik bedoel, ik ben nog niet gestorven, dus ze kunnen me altijd nog vragen. Maar ik denk dat op dit moment een beetje te oud ben om nog in een pak te zitten."

Alles is mogelijk
Waar Johansson inmiddels in negen films te zien is geweest, inclusief haar eigen solo-film, staat de teller voor Paltrow ook al op zes titels. Of de dames daar nog meer films aan toe gaan voegen is nog niet bekend, maar met de huidige verkenning van de Multiverse-saga lijkt bijna alles mogelijk.

Volgende maand verschijnt alweer de 32ste film onder de Marvel-vlag, Guardians of the Galaxy Vol. 3. Ook hierin lijken we volgens regisseur James Gunn afscheid te gaan moeten nemen van een geliefd personage. Bekijk hieronder alvast een fragment uit de film.



NieuwsFilm

meest populair