'Bad Boys 4' wordt waarschijnlijk "de grootste tot nu toe"

'Bad Boys 4' wordt waarschijnlijk "de grootste tot nu toe"

Een van de hoofdrolspelers heeft al het vertrouwen erin

Bad Boys 4 is momenteel in volle productie. Eerder zagen we al setfoto's voorbij komen van de opnames in Atlanta. Hoofdrolspeler Martin Lawrence laat nu weten dat de prent zomaar eens 'de grootste film in de franchise' kan worden.

Afgelopen januari maakten Will Smith en Martin Lawrence samen bekend dat Bad Boys 4 er officieel zal komen. De Vlaamse regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah, die ook de regie van Bad Boys For Life op zich namen, zijn wederom van de partij.

Vertrouwen
Na het overdonderende succes van Bad Boys For Life sprak men al snel van een sequel. Het lot van de film hing echter voor een tijdje aan een zijde draadje wegens de controverse omtrent hoofdrolspeler Will Smith.

De makers lijken er nu alle vertrouwen in te hebben, hoofdrolspeler Martin Lawrence laat zich dan ook uiterst enthousiast uit over de sequel.

Martin Lawrence
Tijdens zijn Hollywood Walk of Fame-ceremonie sprak Martin Lawrence met nieuwsoutlet ETOnline over Bad Boys 4.

"Het heeft het potentieel om de beste [film] van allemaal te worden, iedereen doet lekker hun ding", aldus de acteur.

Volgens Lawrence heeft dit ook te maken met het feit dat veel mensen die aan Bad Boys for Life werkten ook weer deel uitmaken van de productie.

"We hebben een groot deel van het team terug van het vorige deel. Big Willie doet zijn ding en is gefocust, het kan zomaar eens de grootste en beste worden", vervolgt Lawrence.

Er is momenteel nog geen plot bekend van Bad Boys 4, onlangs werd wel bekend gemaakt dat enkele castleden van de vorige film zoals Vanessa Hudgens weer terug zullen keren.



NieuwsFilm

meest populair