Harrison Ford speelt Indy niet in de 'Indiana Jones' tv-serie van Disney+

Harrison Ford speelt Indy niet in de 'Indiana Jones' tv-serie van Disney+

Wie wordt dan het nieuwe gezicht van de franchise?

Harrison Ford vertelt dat hij in Indiana Jones: The Dial of Destiny voor de laatste keer het personage van Indy speelt. Hierbij bevestigt hij ook dat hij niet betrokken is bij de Indiana Jones tv-serie die in de maak is.

"Dit is de laatste film in de serie en dit is de laatste keer dat ik het personage speel. Ik verwacht dat het de laatste keer zal zijn dat hij (Indy) in een film verschijnt," aldus Ford.



Niet betrokken
Ford vertelt ook dat hij op de hoogte is van de potentiële televisieserie Indiana Jones, maar benadrukt dat hij "daar niet bij betrokken zal zijn, als het tot bloei komt."

De wereld van Indy
In 1992-1993 werd er eerder een serie uitgezonden die zich afspeelde in de wereld van Indy. Deze serie genaamd Young Indiana Jones Chronicles bestond uit twee seizoenen met Sean Patrick Flanery en Corey Carrier als jonge Indy en George Hall als oudere Indy.



Een gastoptreden
Harrison Ford, het gezicht van de bekende franchise was ook te zien in deze serie in de vorm van een gastoptreden in één aflevering.

Hoe gaat deze nieuwe serie eruit zien?
Omdat The Young Indiana Jones Chronicles de jongere jaren en avonturen van Indy al verkende, is het de vraag of Disney deze verhalen zal herhalen. Dit zou kunnen betekenen dat we in de nieuwe tv-serie nauwelijks een Indy gaan zien of dat de aandacht gericht wordt op een nieuwe hoofdrolspeler. Met een oog op de vijfde film in de franchise, lijkt Helena Shaw, gespeeld door Phoebe Waller-Bridge een geschikte opvolgster voor Indy.

De Indiana Jones tv-serie voor Disney+ zal gemaakt worden door Lucasfilm. Vorig jaar in eind november was het duo naar verluidt op zoek schrijvers. Er is nog geen verdere informatie bekend gemaakt.

NieuwsFilm

meest populair