Zoveel filmpjes zie je tijdens de aftiteling van 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Zoveel filmpjes zie je tijdens de aftiteling van 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Hoeveel zijn het deze keer?

De films van Marvel Studios staan inmiddels bekend om hun scènes tijdens de aftiteling. Vaak hinten deze scènes naar de toekomstige films of zijn ze simpelweg een grappige toevoeging. Regisseur James Gunn bevestigt nu alvast hoeveel scènes je kan verwachten tijdens de aftiteling van Guardians of the Galaxy Vol. 3.

Een nieuwsgierige fan vroeg zich af of het laatste deel in de Guardians-trilogie ook een scène tijdens de aftiteling zou bevatten. Gunn bevestigde dit en vertelde ook meteen hoeveel scènes je in totaal kan verwachten: "Er is geen scène na de aftiteling. Er zijn er twee."

Gebruikelijk
Twee scènes tijdens de aftiteling van een Marvel-film is inmiddels de standaard geworden, maar Guardians of the Galaxy Vol. 2 had er maar liefst vijf.

Omdat Vol. 3 het einde is van de trilogie, dachten sommige mensen dat de film misschien helemaal geen scènes tijdens de aftiteling zou hebben. Bij Avengers: Endgame was dit ook het geval.

Bijna te zien
Marvel's Guardians of the Galaxy Vol. 3 zie je vanaf 3 mei in de Nederlandse bioscopen. Hieronder bekijk je nog eens de epische trailer.


We zien bekende gezichten als Chris Pratt's Star-Lord en Zoe Saldana's Gamora natuurlijk terug, maar ook nieuwe personages als Adam Warlock (Will Poulter) en Cosmo (Maria Bakalova) krijgen we te zien.

NieuwsFilm

meest populair