Piepende banden en pakkende oneliners in trailer 'Transformers: Rise of the Beast'

Piepende banden en pakkende oneliners in trailer 'Transformers: Rise of the Beast'

Laat ze maar komen!

Paramount heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor Transformers: Rise of the Beasts, een film gebaseerd op de razend populaire Transformers: Beast Wars-serie.

Deze tweede officiële trailer introduceert nieuwe autobots, nieuwe bondgenoten en een vervolg van de bestaande strijd om de aarde.

Jaren 90
De film speelt zich af in de jaren 90 en dus tien jaar voor Transformers geregisseerd door Michael Bay.

Omdat de film afspeelt in de jaren 90 geeft dit fans de kans om wat oude modellen van voertuigen te zien en om enkele personages en concepten te ontdekken die niet in de vorige Transformers-films voorkwamen.

Uit het verleden
In de eerste trailer waren vooral veel scenes te zien met Optimus Prime en Optimus Primal. Logisch aangezien de film zelf lijkt te draaien om de relatie tussen de twee. Maar in deze nieuwe trailer en op de poster gedeeld op Twitter, zien we meer van de wereld uit het verleden.


Optimus Prime
De nieuwste toevoeging aan de franchise vindt plaats tussen de films Bumblebee (2018) en Transformers (2007). Hierdoor kan regisseur Steven Caple Jr. een soort herstart mogelijk maken, met het uiterlijk van de oudere films uit de franchise. De aanpak die de regisseur lijkt te nemen is focussen op de grote leider Optimus Prime.


De fans zijn razend enthousiast onder de trailer. Zo zegt @user-iq1rl4gl1f:
"Peter Cullen's stem weet me altijd kippenvel te geven met zijn oneliners voor Optimus."

"Ik ben enorm enthousiast. Ik groeide op met G1 Transformers en Beasts War. Ik kan niet wachten om het in de bioscoop te zien," reageert @user-SpiderMan12.

Race naar de bioscoop
Transformers: Rise of the Beasts is vanaf 8 juni te zien in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair