De succesvolste horrorfilm van 2022 krijgt een vervolg

De succesvolste horrorfilm van 2022 krijgt een vervolg

'Smile 2' is officieel aangekondigd!

Smile van regisseur Parker Finn was veruit de meest succesvolle horrorfilm van verleden jaar. Het was dan ook een kwestie van tijd voordat Paramount Pictures, de studio achter de horrorhit, een vervolg aan zou kondigen. Dat hebben ze nu tijdens CinemaCon gedaan.

Smile had een wereldwijde omzet van zo'n 217 miljoen dollar. Onlangs werd bekend dat Smile met een winst van 101 miljoen dollar een van de grootste succesverhalen was van vorig jaar.

Ideeën
In 2022 vertelde Finn al het volgende over een potentieel vervolg: "Ik heb Smile gemaakt om, natuurlijk, op zichzelf staand te zijn, zijn hele eigen verhaal te vertellen. Ik had in geen miljoen jaar gedacht dat er zo'n vraag naar een vervolg zou zijn."

"Maar dat gezegd hebbende, ik denk dat er zeker dingen in de film zijn die met opzet onontdekt blijven en die heel opwindend zouden zijn om in te duiken, en ook dingen die ik bij de eerste niet kon doen vanwege budgetbeperkingen of omdat het niet helemaal in het verhaal paste, waarvan ik denk dat het heel spannend zou zijn."

Terugkeer?
Er werden tijdens de aankondiging van de film geen details als een verschijningsdatum, cast of regisseur benoemd. Het personage van Kyle Gallner zou potentieel terug kunnen keren, aangezien hij de film overleefde.


Zoals je kunt zien is de acteur dolenthousiast over de aankondiging van Smile 2, maar hij laat ook gelijk weten dat hij nog niks weet over zijn betrokkenheid.

NieuwsFilm

meest populair