Poster van 'Fool's Paradise' schetst een kleurrijk beeld

Poster van 'Fool's Paradise' schetst een kleurrijk beeld

Koikarpers en een wezenloze blik

Eerder vandaag onthulde Roadside Attractions de gloednieuwe poster voor Fool's Paradise. En één ding is zeker; de personages van de komedie krijgen een waardige introductie met deze prachtige poster, gemaakt door Dave Kloc en Jessica Seamans.

Fool's Paradise is het regiedebuut van It's Always Sunny in Philadelphia-acteur Charlie Day en komt later deze maand uit.

Zijn leven totaal op zijn kop
De satirische komedie gaat om 'the fool', ofwel Latte Pronto. Latte zit in een inrichting, omdat hij zijn grip over de werkelijkheid had verloren, waardoor hij ook niet meer kan praten.

Nadat Latte de inrichting uitgeknikkerd wordt en midden op straat staat, loopt hij iemand tegen het lijf die zijn leven totaal op zijn kop gaat zetten en van 'the fool' een wereldbekende ster weet te maken.

Personages getekend door het leven
De poster is gekleurd met levendige en warme waterkleuren. Latte draagt ​​​​een fedora en staart wezenloos in de verte, onder hem zwemmen koikarpers en boven hem is een enorme rookpluim te zien. Aan de bovenkant van de poster pronkt een filmstrip met de sterrencast, waaronder Edie Falco, Jason Sudeikis, Jason Bateman, Common, Kate Beckinsale, Ken Jeong, Adrien Brody, John Malkovich en Ray Liotta.



"Geniet van de poster en natuurlijk van de film" aldus het bijschrift van Dave Kloc. Als de film net zo charmant gaat zijn als de poster, dan moet dat zeker lukken.

NieuwsFilm

meest populair