Macaulay Culkin gaf ouders een klap in het gezicht door miljoenen bij ze weg te houden

Macaulay Culkin gaf ouders een klap in het gezicht door miljoenen bij ze weg te houden

Zijn vader verbrak daarop alle contact

Macaulay Culkin was in de jaren 90 een ongelooflijk succesvol tienersterretje met de Home Alone-films. Daarna volgden nog meer successen als The Good Son en Ritchie Rich.

Nog voordat hij volwassen was, had hij een enorm vermogen bij elkaar gespaard. Dat bedrag van meer dan 15 miljoen Amerikaanse dollars werd in een zogeheten trust fund gestopt.

Schrappen in fund
Dat leek prima, tot zijn ouders wilden scheiden en over hun 7 kinderen en alle geld begonnen te ruziën. Macaulay besloot hen te helpen en zorgde ervoor dat het trust fund de namen van beide ouders schrapte. Dat werkte, want de scheiding was snel een feit.

Macaulays vader was zo boos op hem, dat hij alle contact met zijn kind verbrak. Dat vond Macaulay prima, want hij vond zijn vader een naar mannetje. Macaulay zegt mentaal en fysiek mishandeld te zijn door hem, maar dat een plekje te hebben gegeven.

Klap in gezicht
Macaulay vertelt in een interview met Esquire dat hij niet zijn ouders ontsloeg. Maar niet wilde dat iemand aan zijn miljoenen zat. Dat was voor hem als hij even niet wilde werken. En feitelijk gaf hij zijn vader een klap in het gezicht terug.

Meer staat hier in het artikel van LAD Bible.

In onderstaand YouTube-video vertelt Nicki Swift meer.



NieuwsFilm

meest populair