Fans noemen 'Guardians 3' de beste Marvel-film in jaren ondanks Rotten Tomatoes-score

Fans noemen 'Guardians 3' de beste Marvel-film in jaren ondanks Rotten Tomatoes-score

Een succesvolle afsluiter van de trilogie.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 is nog maar net uit, maar het lijkt al een groot succes te worden. Ondanks een iets lagere Rotten Tomatoes-score dan Marvel-films normaal krijgen, vinden veel fans het de beste Marvel-film in jaren.

De film staat momenteel op een 81% critics score op Rotten Tomatoes. Een zeer nette score, maar nog iets lager dan de twee vorige films. De eerste film had een score van 92% en Vol. 2 85%. De film heeft echter een publieksscore van 95%, de hoogste van de reeks.

Laatste deel
Na wat minder goed ontvangen films als Thor: Love and Thunder en Ant-Man & The Wasp: Quantumania waren alle ogen gericht op James Gunn's laatste Guardians of the Galaxy-film voor Marvel Studios.

De reacties spreken voor zich. De focus op Rocket Raccoon, geslaagde actie en humor en Chukwudi Iwuji's sterke introductie als de kwaadaardige High Evolutionary zijn een paar voorbeelden die herhaaldelijk benoemd worden als sterke punten van de film.

Reacties
Niet iedereen spreekt lovend over de film, maar een overtuigende meerderheid is dus zeer onder de indruk van het laatste hoofdstuk in de Guardians-trilogie. Hieronder zie je een aantal van deze enthousiaste reacties:









NieuwsFilm

meest populair