Andy Muschietti onthult eerste overeenkomst tussen de 'It'-serie en films

Andy Muschietti onthult eerste overeenkomst tussen de 'It'-serie en films

De rotte appel valt niet ver van de boom

It-regisseur Andy Muschietti deelde eerder vandaag een foto op Instagram waaruit we op kunnen maken dat hij is begonnen met het filmen van de pilot voor de serie Welcome to Derry. Ook onthult de foto een hint naar één van de overeenkomsten tussen de film en de serie.

De HBO Max-serie Welcome to Derry zal zich afspelen voor de gebeurtenissen in de films It en It Chapter Two.

Hiya, Georgie
De It-films spelen zich af in 1988/1989 en aangezien de gruwelijke clown Pennywise elke 27 jaar zijn kop opsteekt, is het logisch dat de serie zich aan het begin van de jaren zestig afspeelt.

Een bekende ofwel beruchte naam
Er zal ten minste één personage in de serie zijn, die een connectie heeft met de films, wie dat is zie je hieronder:



Ja, je leest het goed. Clint Bowers.

De rol is op zijn (of Ben's) lijf geschreven
De achternaam van de politieagent komt overeen met een beruchte pestkop uit de eerste film. Henry Bowers (Nicholas Hamilton) pest de kinderen van de Losers' Club in It uit 2017. In dezelfde film zien we dat Henry's vader, Oscar Bowers heet en politieagent in Derry, Maine is. Hierbij is het dan ook makkelijk te vermoeden dat Clint Bowers, de opa van Henry is. Als de agent lijkt op zijn nageslacht, kunnen we niet veel goeds verwachten.



Wie Clint Bowers gaat spelen is nog onbekend en als je kijkt naar de acteurs die tot nu toe zijn aangekondigd is het moeilijk om hieruit op te maken wie de agent gaat spelen. Ook zijn verdere verbanden tussen It-films en Welcome to Derry nog niet bekend gemaakt.

NieuwsFilm

meest populair