Melissa Mccarthy zou iets gaan drinken met zeeheks Ursula uit Disney's´The Little Mermaid'

Melissa Mccarthy zou iets gaan drinken met zeeheks Ursula uit Disney's´The Little Mermaid'

Een ge-haai-de meid

Melissa McCarthy vertelt in een interview met The Hollywood Reporter, waarom ze de rol van Ursula moest zien te bemachtigen in de live-action remake van Disney's The Little Mermaid.

"Ursula is zo beschadigd en zo'n sappige, gehaaide, achterbakse meid. Ik dacht: dat is de meid met wie ik wat zou gaan drinken," aldus McCarthy.

Samen in zee gaan
Toen de actrice hoorde dat regisseur Rob Marshall bezig was met een live-action van The Little Mermaid, wist ze dat ze alles op alles ging zetten om de rol van zeeheks Ursula te bemachtigen. Zo ging ze in gesprek met de regisseur en probeerde hem te overtuigen waarom ze de rol moest krijgen vertelt de actrice:

"Ik was zo bang en er waren momenten dat ik dacht 'Ik heb het recht niet om Rob Marshall te ontmoeten, maar als ik het niet doe, dan heb ik daar de rest van mijn leven spijt van'."

Geliefde schurk
En de ontmoeting ging goed: "Het klikte min of meer. Hij is zo'n opmerkelijk en lief mens," aldus de actrice. McCarthy werd gecast als geliefde schurk van het verhaal en was in de trailer van The Little Mermaid al kort te zien en te horen.



Melissa McCarthy is vanaf 24 mei als schaterlachende Ursula in de bioscopen te horen.

NieuwsFilm

meest populair