James Gunn "smeekte" om specifieke 'Guardians'-scène in 'Avengers: Infinity War'

James Gunn "smeekte" om specifieke 'Guardians'-scène in 'Avengers: Infinity War'

Het moest duidelijk zijn dat Peter en Gamora een relatie hadden.

In Avengers: Infinity War zagen we hoe Gamora stierf. In Endgame wordt ze uiteindelijk vervangen door een vroegere versie van zichzelf. Dit betekent dat ze niet weet van de Guardians of van haar relatie met Peter Quill. Om dit te versterken wilde regisseur James Gunn heel graag een bepaalde scène in Infinity War.

Gunn vond het helemaal prima dat de gebroeders Russo besloten om Gamora dood te laten gaan. Hij wilde het eerst namelijk al zelf doen in Guardians of the Galaxy Vol. 2, maar deed het uiteindelijk toch niet. Wel smeekte hij Marvel om een scène van haar te gebruiken.

Gunn over scène
"Ik wilde heel graag dat ze de zoenscène zouden gebruiken, om de relatie te benadrukken. Ik had zelf ook zo'n scène in Guardians 2, maar het was niet helemaal het juiste moment."

"In Vol. 2 laat je merken dat ze duidelijk gevoelens voor elkaar hebben, maar in Infinity War moest het echt duidelijk zijn dat ze een relatie hebben. Zo'n scène laat dan zien dat dat voor hen gewoon normaal is nu."

Waarom liet Gunn Gamora niet dood gaan in Guardians 2?
"Zoe (Saldana) liet duidelijk weten dat ze het personage maar voor een aantal jaar zou spelen en dat ze na deze film klaar zou zijn. Ik zou haar dus dood laten gaan, ze zou zichzelf opofferen en Quill leert dan meer over zichzelf."

"Ik werd er een beetje uitgepraat door Kevin (Feige), toen voelde het ook niet meer goed. We deden toen gewoon waar de film naar toe zou gaan, en dat voelde ook een stuk beter."

Guardians of the Galaxy Vol. 3 is nu te zien in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair