Nicolas Cage zet een wel erg bijzondere stap in zijn carrière

Nicolas Cage zet een wel erg bijzondere stap in zijn carrière

Nic Cage gaat weer zichzelf spelen, maar dan anders.

Het is geen geheim dat Nicolas Cage veel markante keuzes heeft gemaakt in de loop van zijn carrière. Zo speelde hij laatst nog een alternatieve versie van zichzelf in The Unbearable Weight of Massive talent. Dit gaat hij nu nog een keer doen, maar dan niet in een film.

Cage heeft al veel gedaan in zijn carrière, maar nog nooit heeft hij in een videospel gespeeld. Tot nu dan.

Dead By Daylight
Cage wordt een speelbaar personage in het survival/horror spel Dead By Daylight. Het is een één-tegen-vier-game waarin één speler de rol van 'Killer' op zich neemt en de andere vier spelen als 'Survivors'. Er zijn al veel iconische figuren uit films verschenen in het spel, zoals Ghostface, Ash Williams, Leatherface, Michael Myers en nog veel meer.

Het is echter nog niet eerder voorgekomen dat een 'echt' mens beschikbaar was als een speelbaar personage. Het is natuurlijk toepasselijk dat Cage degene is die hier nu verandering in brengt.

Horror
Op 5 juli komen er meer details uit over Nicolas Cage in Dead By Daylight. Zo twijfelen fans of hij nu een 'Killer' of 'Survivor' gaat worden, wat veel zegt over Cage's vele verschillende rollen.


Zo speelt hij in de ene film een versie van Spider-Man en in de andere een moordlustige echtgenoot die uit is op wraak. Volgende week is Cage weer te zien op het witte doek als niemand minder dan Dracula in Renfield.

NieuwsFilm

meest populair