3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

HBO Max is een van de jongste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is volop leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Moneyball (2011)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bennett Miller | Cast: Brad Pitt, Jonah Hill, Philip Seymour Hoffman, e.a. | Kijk direct
Billy Beane, de eigenzinnige directeur van de Oakland Athletics, baalt er flink van dat zijn honkbalclub geen sterspelers kan betalen. Hij kiest voor een gewaagde strategie om het spel te veranderen. Samen met honkbalstatisticus Peter Brand neemt Beane het op tegen de rest van de honkbalwereld. Hun aanpak blijkt een recept voor succes.



Joker (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Todd Phillips | Cast: Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz, e.a. | Kijk direct
Komediant Arthur Fleck uit Gotham, die lijdt aan een bijzonder lachsyndroom, draait volledig door wanneer hij keer op keer wordt verstoten door de maatschappij en alle hoop is verloren. Hij slaat aan het moorden om wraak te nemen op zijn kwelgeesten. Al snel verandert Gotham in een grote chaos door de als clown geschminkte Fleck.



Arrival (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Denis Villeneuve | Cast: Amy Adams, Jeremy Renner, Forest Whitaker, e.a. | Kijk direct
Als over de hele wereld twaalf mysterieuze ruimteschepen verschijnen, sturen de getroffen landen topteams van linguïsten naar de schepen in een poging om contact met de aliens te leggen. Louise Banks is lid van het Amerikaanse team en lijkt de buitenaardse bezoekers het best van iedereen te begrijpen. Ze probeert erachter te komen wat de aliens willen en of ze gevaar voor de mensheid vormen.



NieuwsFilm

meest populair