Deze 10 films scoren echt enorm goed op Netflix

Dit zijn vandaag de populairste films in Nederland.


Netflix geeft iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de 10 films die het vandaag in ons land erg goed doen op de streamingdienst.

#1 The Mother (2023)
Regie: Niki Caro | Cast: Jennifer Lopez, Joseph Fiennes, Gael Garcia Bernal, e.a. | Kijk direct
The Mother werkte vroeger als huurmoordenares, maar houdt zich nu al jaren schuil in de wildernis van Alaska. Dat is ook nodig, want een heel leger aan vijanden zit achter haar aan. Helaas wordt ze gedwongen om haar schuilplaats te verlaten om haar dochter te beschermen die ze vroeger heeft achtergelaten. Zij blijkt namelijk in groot gevaar te zijn.#2 Faithfully Yours (2022)
Regie: André van Duren | Cast: Bracha van Doesburgh, Elise Schaap, Nasrdin Dchar, e.a. | Kijk direct
Twee vriendinnen, Bodil en Isabel, gebruiken elkaar als alibi om weg te glippen en zich over te geven aan geheime affaires. Op een van deze trips gaat het gruwelijk mis wanneer Isabel verdwijnt. Als Isabels verdwijning verandert in een lugubere moordzaak, inclusief schemerig complot, begint hun web van leugens langzaam uit elkaar te vallen.#3 Trial by Fire (2018)
Regie: Edward Zwick | Cast: Jack O'Connell, Laura Dern, Emily Meade, e.a. | Kijk direct
Bij een woningbrand verliezen de drie dochters van Cameron Todd Willingham het leven. Later wordt hij er zelf van beschuldigd deze te hebben aangestoken. Hij wordt vervolgd voor moord en krijgt de doodstraf. Elizabeth Gilbert gelooft in zijn onschuld en begint hem te schrijven. Ze blijft hem steunen en doet er alles aan om hem vrij te krijgen terwijl zijn executie nadert.

#4 AKA (2023)
#5 Anna Nicole Smith: You Don't Know Me (2023)
#6 Montana Story (2021)
#7 Mrs. Chatterjee vs Norway (2023)
#8 Mijn vader is een vliegtuig (2021)
#9 Kathal: A Jackfruit Mystery (2023)
#10 Luther: The Fallen Sun (2023)


NieuwsFilm