Het Monsterverse met King Kong gaat verder op Netflix: trailer voor 'Skull Island'

King Kong is terug.


Het Monsterverse heeft tot nu tot veel succes ervaren. Volgend jaar gaan Godzilla en Kong het opnemen tegen een nieuwe dreiging in Godzilla x Kong: The New Empire en op AppleTV+ verschijnt de eerste live-action-serie. Ook op Netflix komt er nu een nieuwe serie uit; Skull Island.

Skull Island wordt de eerste serie binnen het Monsterverse dat in 2014 van start ging met Godzilla. De animatieserie gaat de focus weer leggen op King Kong en zijn thuisbasis.

Synopsis
De serie belooft een nieuw perspectief te bieden op het gevreesde thuis van King Kong. De officiële synopsis luidt als volgt: "Skull Island neemt kijkers mee op een spannend avontuur over een groep goedhartige ontdekkingsreizigers die Annie (Mae Whitman) uit de oceaan redden."

Ze weten op dat moment niet dat hun heldhaftige daad hen naar het verraderlijke Skull Island zal leiden. Deze raadselachtige plek is de thuisbasis van bizarre wezens en angstaanjagende monsters, waaronder de machtige titan zelf, Kong."

Powerhouse
Legendary Studios produceert ook deze Monsterverse-titel. De animatie wordt verricht door de gewaardeerde Powerhouse Studios. Deze studio deed eerder al de animatie van goed ontvangen Netflix-series Castlevania, Blood of Zeus en Masters of the Universe: Revelation.


De serie is vanaf 22 juni te zien op Netflix. Nog maar een klein maandje wachten dus.

NieuwsFilm