Verrassing: Er is een nieuwe 'Terminator'-film in de maak!

James Cameron al maanden bezig met de volgende film in de reeks.


Met Terminator: Dark Fate uit 2019 beloofde bedenker James Cameron dat er eindelijk weer eens een goede film zou verschijnen. Dark Fate moest zelfs een nieuwe trilogie lanceren.

De film bleek het nog slechter te doen dan Terminator Genisys uit 2015 waardoor alle ambities weer in de ijskast belandden. Nu wordt duidelijk dat Cameron toch weer werkt aan weer een nieuwe Terminator-film.

Terminator 7
Tijdens Dell Technologies World heeft Cameron onthuld dat hij al drie maanden werkt aan het verhaal voor een zevende film. Dit meldt Twitteraar Rod Mercado. De Avatar-koning twijfelt nog wel een beetje.

Volgens Mercado zou Cameron namelijk hebben aangegeven dat hij nu even rust neemt en eerst kijkt hoe artificial intelligence zich ontwikkelt. In de Terminator-films is het Skynet - ook een AI - dat het grotere kwaad is achter de T-800 van Arnold Schwarzenegger.

Eerste Avatar
Daarnaast zal Cameron het voorlopig nog wel druk hebben met de drie Avatar-films die in 2024, 2026 en 2028 moeten verschijnen.


Overigens onthulde Schwarzenegger recent dat hij helemaal klaar is met de filmreeks, dus Cameron zal van goeden huize moeten komen als hij nog iets van Arnie verwacht.

NieuwsFilm