3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

The Peanut Butter Falcon (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tyler Nilson | Cast: Shia LaBeouf, Zack Gottsagen, Dakota Johnson, e.a. | Te zien op: Netflix / Videoland
Zak, een jongeman met het syndroom van Down, droomt van een carrière als worstelaar. Op een dag loopt hij weg om deze droom waar te maken. Onderweg ontmoet hij Tyler, een crimineel die op de vlucht is. Hij besluit Zak te helpen. De twee ontwikkelen een ongewone vriendschap en beleven de wildste avonturen. Ondertussen worden ze beiden gezocht.



Girl (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lukas Dhont | Cast: Victor Polster, Arieh Worthalter, Oliver Bodart, e.a. | Te zien op: HBO Max
Lara droomt ervan om ballerina te worden, en is net toegelaten tot een van de meest prestigieuze dansscholen in Brussel. Maar haar lichaam stribbelt tegen, want Lara is geboren als jongen. Ze worstel behoorlijk met zichzelf en raakt, terwijl ze een intensieve hormoonbehandeling ondergaat op weg naar haar operatie, steeds gefrustreerder.



The Son (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Florian Zeller | Cast: Hugh Jackman, Zen McGrath, Laura Dern, e.a. | Te zien op: Prime Video
Enkele jaren na de scheiding van zijn ouders, wil de zeventienjarige Nicholas niet meer bij zijn moeder Kate wonen. Hij verhuist naar zijn vader Pete en diens nieuwe gezin. Nicholas is depressief en suïcidaal. Pete wil niet dezelfde fouten maken als zijn vader vroeger en doet er alles aan om Nicholas de zorg en liefde te geven die hij nodig heeft. Daarvoor moet hij de nodige offers brengen.



NieuwsFilm

meest populair