Eindelijk duidelijkheid: Is The Collector echt vermoord door Thanos in 'Avengers: Infinity War'

Eindelijk duidelijkheid: Is The Collector echt vermoord door Thanos in 'Avengers: Infinity War'

James Gunn geeft een duidelijk antwoord.

Een personage in het Marvel Cinematic Universe die we al een tijdje niet meer hebben gezien, is Benicio Del Toro's The Collector. Het personage is voor het laatst gezien in Avengers: Infinity War en de situatie zag er nou niet bepaald goed uit voor hem. James Gunn bevestigt nu de status van het personage.

Veel fans gingen er vanuit dat The Collector door Thanos is vermoord in Infinity War. Dit hebben we echter nooit gezien en in een Marvel-film bestaat dan nog vaak de kans dat het personage nog leeft. We weten nu definitief wat de status is van het personage.

Guardians 3
In een notitie voor Gunn's nieuwe film Guardians of the Galaxy Vol. 3 staat dat de Guardians de planeet Knowhere van The Collector hebben gekocht. De planeet was de thuishaven van The Collector en zagen we voor het eerst in de eerste Guardians of the Galaxy.

The Collector zelf maakte eerder al zijn debuut in het Marvel Cinematic Universe in de scène na de aftiteling van Thor: The Dark World. In de scène krijgt The Collector de Power Stone, die hem in Infinity War weer wordt ontnomen door Thanos.

Antwoord
Een fan vroeg aan James Gunn of de notitie betekende dat "hij de aanval van Thanos in Infinity War heeft overleefd?" Gunn had zoals gewoonlijk een kort en duidelijk antwoord. Je ziet zijn tweet hieronder:


The Collector heeft de confrontatie met Thanos dus overleefd. De kans bestaat dus dat we Del Toro ooit terug kunnen zien in de rol. In welke film dit dan kan gebeuren, is nog maar de vraag.

NieuwsFilm

meest populair