Verfilming van 'How To Train Your Dragon' vindt deze talenten voor Hiccup en Astrid

Hiccup en Astrid zijn gecast!


Eerder dit jaar werd bekendgemaakt dat Universal de succesvolle How To Train Your Dragon-animatiefilms 'tot leven ging brengen' met een live-action versie. We weten nu wie de hoofdrollen van Hiccup en Astrid op zich gaan nemen.

Het was al bekend dat de regisseur van de originele trilogie, Dean DuBois, terugkeert om ook de live-action-verfilming te regisseren. Afgelopen maand ging er een gerucht in de rondte dat de hoofdrolspelers waren gecast, maar nu weten we dat die geruchten niet klopten.

Hiccup en Astrid
The Hollywood Reporter meldt dat Mason Thames en Nico Parker gecast zijn als hoofdpersonages Hiccup en Astrid in de remake. Ondanks het feit dat de acteurs nog jong zijn, hebben ze al in indrukwekkende projecten gespeeld.

Thames had vorig jaar de hoofdrol in de strek ontvangen horrorfilm The Black Phone en heeft in drie afleveringen van For All Mankind gespeeld. Parker had rollen in Dumbo (2019) en Reminiscence, maar je zal haar waarschijnlijk kennen als Sarah uit The Last of Us-serie op HBO.

Details
Momenteel is het de bedoeling dat de film op 14 maart 2025 in de bioscopen verschijnt en de opnames deze zomer van start gaan. Het is nog even afwachten of het schrijversprotest impact gaat hebben op deze film.


Het verhaal gaat over de jonge Viking Hiccup en zijn draak Toothless. Samen proberen zij de band tussen mensen en draken te versterken.

NieuwsFilm