Jackie Chan en John Cena vormen komisch actieduo in explosieve trailer van 'Hidden Strike'

'Mad Max'-esque achtervolgingen in het woestijnzand en talloze explosies


Vechtsportfilmlegende Jackie Chan en komische superheld John Cena zijn binnenkort eindelijk samen te zien in een actiekomedie, geregisseerd door Scott Waugh (Need For Speed).

Hidden Strike, voorheen Project X is al jaren in de maak. In april 2018 werd bekend gemaakt dat John Cena enJackie Chan een hoofdrol hadden bemachtigd in een actiekomedie en dat deze film opgenomen zou worden in China, maar aan het einde van hetzelfde jaar was er ineens niks meer te horen of te lezen over Project X.

Dichterbij dan gedacht
Nu vijf jaar later, deelt XYZ Films een filmposter en de trailer van Hidden Strike op hun social media kanalen en blijkt de actiekomedie dichterbij te zijn dan gedacht.

De tagline op de poster "Ze hebben een plan, ze weten alleen nog niet wat het is," sluit dus niet alleen perfect aan bij het verhaal in de film, maar ook op het gehele maakproces.

Synopsis
de synopsis lijkt sinds 2018 geen grote verandering door te hebben gemaakt. Het verhaal richt zich op ex-soldaten Luo Feng en Chris van Horne, die samenwerken om burgers in veiligheid te brengen door over de beruchte zesbaansweg van Bagdad, de 'Highway of Death', te reizen.Er is nog geen releasedatum bekendgemaakt.

NieuwsFilm

meest populair