Waan je met deze foto's in het droomhuis van 'Barbie'

Eén kleur kan natuurlijk niet ontbreken: roze


In de trailer waren de meerdere snoepkleurtjes al goed te zien, maar met de setafbeeldingen van het Warner Bros. Studio-kavel in Londen, waan je je helemaal in het zoete Barbieland.

Barbie geregisseerd door Greta Gerwig gaat over (je raadt het al) Barbie die een perfect poppenleventje heeft. Althans totdat de 'mattel'-pop ineens met haar hakken op de grond komt, onder de koude douche komt te staan en ze van haar dak afvalt.

De 'echte wereld'
Barbie heeft behoefte aan antwoorden en krijgt het advies om deze te gaan zoeken in de 'echte wereld'. Een wereld waar niet iedereen een hartvormig bed heeft en waar mensen graag wat privacy hebben binnenshuis.

"Er zijn geen muren en geen deuren. Droomhuizen gaan ervan uit dat je nooit iets hebt waarvan je zou willen dat het privé was - er is geen plek om je te verstoppen," aldus Greta Gerwig.

Een onwerkelijke wereld
De regisseur huurde decorontwerpster Katie Spencer en productieontwerpster Sarah Greenwood uit om een kleurrijke set geïnspireerd door het speelgoed, te creëren.

Greenwood legt uit hoe ze dit samen met Spencer heeft gedaan: "We streefden ernaar dat Barbie realistisch was, dit deden we door een onwerkelijke wereld te maken." En dit is het duo goed gelukt, bekijk één van de setfoto's hier:Greta Gerwig vertelt: "Ik wilde vastleggen wat er zo belachelijk leuk was aan de droomhuizen. Waarom een ​​trap aflopen als je in je zwembad kunt glijden? Waarom de trap op sjokken als je een lift neemt die bij je jurk past?"

Een alternatief universum
We creëerden letterlijk het alternatieve universum van Barbie Land," aldus de regisseur. Bekijk dit universum nogmaals in de trailer en 19 juli in de bioscoop.NieuwsFilm

meest populair