Deze 10 films scoren echt enorm goed op Netflix

Dit zijn vandaag de populairste films in Nederland.


Netflix geeft iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de 10 films die het vandaag in ons land erg goed doen op de streamingdienst.

#1 A Beautiful Life (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mehdi Avaz | Cast: Christopher, Inga Ibsdotter Lilleaas, Christine Albeck Børge, e.a. | Kijk direct
Elliott, een jonge, ruige visser met een verborgen muzikaal talent, vindt zijn werk niet bepaald leuk. Tijdens een feestje zingt hij een mopje en daarmee hij enorme indruk. Elliot krijgt de kans om aan de slag te gaan met muziekproducente Lilly. Nu moet hij beslissen of hij klaar is om een ster te worden. En liefde te vinden. Vanzelfsprekend slaagt hij in beide.#2 Blood & Gold (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Peter Thorwarth | Cast: Robert Maaser, Marie Hacke, Alexander Scheer, e.a. | Kijk direct
Het zijn de bittere nadagen van de Tweede Wereldoorlog. Een Duitse soldaat die gedeserteerd is wil nu op zoek gaan naar zijn dochter en zo snel als mogelijk terugkeren naar huis. Hij raakt echter verwikkeld in een strijd met troepen van de Schutzstaffel, die op zoek zijn naar een verborgen joodse schat, bestaande uit goud.#3 Shooter (2007)
Bekijk de afbeeldingRegie: Antoine Fuqua | Cast: Mark Wahlberg, Michael Peña, Danny Glover, e.a. | Kijk direct
Voormalig scherpschutter Bob Lee Swagger leidt een teruggetrokken bestaan in de wildernis. Wanneer zijn oude baas bij hem aanklopt en vertelt hem nodig te hebben om een moordaanslag op de president te voorkomen, besluit hij toch nog een keer in actie te komen. Al snel blijkt echter dat Swagger in een grote valstrik is beland en dat hijzelf de hoofdverdachte is.

#4 The Mother (2023)
#5 Grown Ups 2 (2013)
#6 Tina (2021)
#7 Ad Astra (2019)
#8 The Godfather Coda: The Death of Michael Corleone (2020)
#9 The House of the Spirits (1993)
#10 Faithfully Yours (2022)


NieuwsFilm

meest populair