Vervolg op 'The Flash' ligt al deels bij Warner Bros. op de plank

Vervolg op 'The Flash' ligt al deels bij Warner Bros. op de plank

De film komt later deze maand uit

Later deze maand kunnen de DCEU-fans hun hart ophalen en The Flash eindelijk zien in de bioscoop. Alhoewel Warner Bros. Pictures grote verwachtingen lijkt te hebben voor de film, liggen de plannen voor een eventuele sequel al op de plank.

The Flash wist maar moeilijk van de grond te komen. De film is al sinds 2014 in ontwikkeling en heeft meerdere grote tegenslagen weten te verduren. Zo waren er creatieve verschillen tussen de scenarioschrijvers en droegen controverses omtrent hoofdrolspeler Ezra Miller ook niet bij aan het geheel.

Sequel
Al vanaf de eerste officiële trailer bleek echter dat het lange wachten zich zo maar eens zou kunnen uitbetalen. Warner Bros. Studios lijkt groots in te hebben gezet, zo markeert The Flash ook de langverwachte terugkeer van Michael Keaton als Batman.

Toch zou het verrassend zijn als een sequel ook daadwerkelijk van de grond komt. Naar verluidt is er al een script, maar lijkt Ezra Miller's Flash-personage niet meer in het plaatje te passen van de toekomst van het DCEU van James Gunn.

Ezra Miller
Of er een sequel komt of niet, The Flash-regisseur Andy Muschietti zou Ezra Miller zonder nadenken opnieuw casten. "Als een sequel gebeurt, dan wel. Er is niemand die het personage zo goed kan spelen als hij", aldus de regisseur.



The Flash verschijnt 15 juni in de bioscoop. Check de laatste trailer hieronder:



NieuwsFilm

meest populair