3 epische scifi-films om vanavond te kijken

3 epische scifi-films om vanavond te kijken

Deze mooie films kijk je op streaming.

Op de verschillende streamingdiensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie scifi-films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Star Wars: The Force Awakens (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: J.J. Abrams | Cast: Daisy Ridley, John Boyega, Harrison Ford, e.a. | Te zien op: Disney+
Poe Dameron, een rebellenpiloot, heeft een kaart in handen gekregen met daarop de geheime locatie van Luke Skywalker. Samen met de nieuwe helden Rey en Finn reist hij door het heelal om hem te vinden. Ze worden alleen wel achternagezeten door de First Order, die tegenwoordig onder leiding staat van de mysterieuze Kylo Ren.



Blade Runner 2049 (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Denis Villeneuve | Cast: Ryan Gosling, Harrison Ford, Jared Leto, e.a. | Te zien op: HBO Max / Viaplay
Anno 2049 zijn replicants verboden. Agent K, een modernere androïde, werkt voor de overheid als blade runner. Hij is belast met het uitschakelen van de oudere typen. Maar gedurende zijn missie begint hij te twijfelen aan zijn herkomst. K ontdekt een lang namelijk verborgen geheim dat totale chaos kan veroorzaken. Zijn ontdekking leidt verder tot een zoektocht naar Rick Deckard, die al dertig jaar vermist wordt.



Dune (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Denis Villeneuve | Cast: Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, e.a. | Te zien op: HBO Max
Paul Altreides, een begaafde jongeman die beschikt over bovennatuurlijke krachten, komt uit een adellijke familie die de macht toegewezen krijgt over Arrakis. Alleen op deze gevaarlijke woestijnplaneet is een kostbaar goedje te vinden dat door enorme zandwormen wordt geproduceerd. Al snel krijgt de familie te maken met opstandige Fremen, de oorspronkelijke bevolking van Arrakis, en andere tegenstanders.



NieuwsFilm

meest populair