3 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

3 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

Deze spannende films kijk je op streaming.

Op de verschillende streamingdiensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie thrillers voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Ready or Not (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett | Cast: Samara Weaving, Mark O'Brien, Adam Brody, e.a. | Te zien op: Ready or Not
Grace stapt in het huwelijksbootje met haar steenrijke verloofde Alex. Op het landhuis van zijn familie wordt ze onderworpen aan een heuse familietraditie: het spelen van een ouderwets potje verstoppertje. Aanvankelijk kan Grace daar de lol wel van inzien, maar al snel heeft ze door dat haar schoonfamilie andere bedoelingen heeft. De deelnemers willen haar niet alleen vinden, maar ook ritueel vermoorden vanwege een pact met de duivel voor rijkdom.



The Woman in Black (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Watkins | Cast: Daniel Radcliffe, Sophie Stuckey, Mischa Handle, e.a. | Te zien op: HBO Max / Prime Video / Videoland
Weduwnaar Arthur Kipps, een jonge advocaat, moet om zijn baan en relatie met zijn zoontje te redden afreizen naar een afgelegen landhuis om het testament van een overleden bewoner op te stellen. Daar wordt hij echter geconfronteerd met een kwaadaardige geest in de vorm van een in zwart geklede vrouw, die in het nabijgelegen dorp een hoop dood en verderf lijkt te zaaien.



A Cure for Wellness (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gore Verbinski | Cast: Dane DeHaan, Mia Goth, Jason Isaacs, e.a. | Kijk direct
Lockhart, een ambitieuze, maar naïeve administrateur, wordt naar een afgelegen wellnesscentrum in de Zwitserse Alpen gestuurd om daar zijn baas op te halen. Al snel ontdekt hij dat het desbetreffende kuuroord nogal vreemde behandelingen aanbiedt. Uiteindelijk stuit hij op een aantal angstaanjagende geheimen, maar ontsnappen blijkt onmogelijk.



NieuwsFilm

meest populair