Is de nieuwe 'Transformers' de start van een 'Hasbro Cinematic Universe'?

Is de nieuwe 'Transformers' de start van een 'Hasbro Cinematic Universe'?

Breidt de franchise zich uit?

Afgelopen week stormde Transformers: Rise of the Beasts de wereldwijde bioscopen in en de film wordt over het algemeen gezien als een van de beste films in de reeks. De film bevatte veel dingen die nog nooit eerder zijn vertoont in een Transformers-film. Een van deze nieuwe dingen zou zomaar het begin van een Hasbro Cinematic Universe kunnen betekenen.

Let op! Dit artikel bevat SPOILERS voor Transformers: Rise of the Beasts.

Einde
Aan het einde van de film zien we dat hoofdpersonage Noah Diaz (Anthony Ramos) gaat solliciteren bij een nieuw bedrijf. Hij treft alleen iemand anders dan hij voor zich had: Agent Burke (Michael Kelly). Burke haalt aan dat Noah een tijdje werkloos is geweest. Noah probeert dit te verklaren zonder te onthullen dat hij zojuist de wereld heeft gered met de Autobots en de Maximals, maar het blijkt dat Burke alles al weet over Noah en zijn Transformers-vrienden.

Burke geeft Noah een visitekaartje, zegt dat ze iemand als Noah goed kunnen gebruiken en loopt een geheime basis binnen. Noah draait het kaartje om en het blijkt dat hij zojuist een aanbod heeft gekregen om zich aan te sluiten bij G.I. Joe.

G.I. Joe
Hasbro en Paramount Pictures hebben in 2016 al geprobeerd om een Cinematic Universe te maken die zou bestaan uit onder andere Transformers, G.I. Joe en Micronauts. Dit plan leidde echter tot niks en het leek er niet meer van te komen.


In principe luidt het einde van Rise of the Beasts een groot Hasbro Cinematic Universe in, maar of het nu wel wordt doorgezet, ligt volledig aan het succes van Rise of the Beasts. De kans dat personages als Snake Eyes en Bumblebee het witte doek gaan delen in de toekomst is momenteel ongetwijfeld groter dan ooit tevoren.

NieuwsFilm

meest populair