Tom Cruise over 'The Flash': "De film die we nu allemaal nodig hebben"

Tom Cruise over 'The Flash': "De film die we nu allemaal nodig hebben"

De acteur is lyrisch over de superhelden-film

Na jarenlang wachten komt The Flash dan eindelijk uit in de bioscoop. De film kreeg lovende reacties vanuit de voorvertoningen en DCU-baas James Gunn noemde het "een van de beste superhelden-films ooit". Het blijkt nu dat ook Tom Cruise lyrisch is over de film.

Deze week komt The Flash uit in de bioscoop. De DCU-fans moesten meerdere jaren wachten totdat de film van de grond wist te komen, de productie werd namelijk geplaagd door meerdere vertragingen en controverses van hoofdrolspeler Ezra Miller.

Tom Cruise
Naar verluidt had Tom Cruise een paar maanden terug een meeting met Warner Bros. Discovery-baas David Zaslav, die vertelde hoe goed The Flash was geworden. Vervolgens verzocht Cruise of hij de film wellicht al kon zien.

Een medewerker van Warner Bros. Discovery ging vervolgens naar het huis van Cruise om een kopie van de film langs te brengen.Na het zien van de film bleek Tom Cruise zo enthousiast te zijn dat hij direct regisseur Andy Muschietti opbelde om hem te feliciteren.

Lyrisch
Volgens Tom Cruise is The Flash "alles wat je wilt in een film" en ook "De film die we nu allemaal nodig hebben". Volgens Andy Muschietti wekte dit ook veel vertrouwen, iets dat hard nodig is gezien de productiegeschiedenis van de film.



The Flash krijgt 15 juni een release. Bekijk de trailer hieronder:



NieuwsFilm

meest populair