'Creed III' en twee andere recente film-toppers op Prime Video

'Creed III' en twee andere recente film-toppers op Prime Video

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Creed III (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael B. Jordan | Cast: Michael B. Jordan, Jonathan Majors, Tessa Thompson, e.a. | Kijk direct
Nadat hij de bokswereld heeft gedomineerd, is het Adonis Creed zowel in zijn carrière als in zijn gezinsleven voor de wind gegaan. Wanneer jeugdvriend en voormalig bokstalent Damian weer opduikt na een lange gevangenisstraf, wil die graag bewijzen dat hij een kans verdient in de ring. De confrontatie tussen de voormalige vrienden blijkt echter al gauw meer dan alleen een bokspartij.



Bones and All (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Luca Guadagnino | Cast: Taylor Russell, Timothée Chalamet, Mark Rylance, e.a. | Kijk direct
De achttienjarige Maren heeft een onstilbaar verlangen naar mensenvlees. Na het zoveelste incident, heeft haar vader er genoeg van. Vanaf dan staat ze er alleen voor. Tijdens haar reis door Amerika ontdekt ze dat er meer mensen zoals zij zijn. Ze ontmoet onder meer de eigenaardige Sully en de jonge Lee. Met die laatste ontwikkelt ze een intieme relatie.



Air (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ben Affleck | Cast: Matt Damon, Viola Davis, Jason Bateman, e.a. | Kijk direct
Sonny Vaccaro is de marketingbaas van Nike. Met het bedrijf gaat het niet heel goed: de schoenenmaker is toe aan een klapper. Vaccaro bedenkt een riskant plan: een sponsordeal sluiten met de onlangs doorgebroken sterbasketbalspeler Michael Jordan. Ondanks enig tegenstribbelen, komt de deal er uiteindelijk. Een gouden zet, want de samenwerking wordt een groot succes.



NieuwsFilm

meest populair