5 geweldige Marvel-films om vanavond te kijken

5 geweldige Marvel-films om vanavond te kijken

Superheldenfilms in overvloed.

Disney+ is dé plek voor liefhebbers van superheldenfilms. Vandaag heeft FilmTotaal drie films uit dit populaire genre op een rijtje gezet die je nu gewoon op deze streamingdienst kunt bekijken.

Captain America: The Winter Soldier (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joe en Anthony Russo | Cast: Chris Evans, Sebastian Stan, Anthony Mackie, e.a. | Kijk direct
Wanneer Steve Rogers ontdekt dat veiligheidsorganisatie S.H.I.E.L.D. wordt geïnfiltreerd door een groep onzuivere figuren, komt de supersoldaat samen met Black Widow en de gevleugelde nieuwkomer Falcon in actie om hen te ontmaskeren. De helden worden echter gedwarsboomd door een professionele huurmoordenaar, die er alles aan doet om hen te stoppen.



Avengers: Infinity War (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joe & Anthony Russo | Cast: Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, e.a. | Kijk direct
De gevaarlijke titaan Thanos is op een megalomane missie om zes krachtige stenen te verzamelen waarmee hij al het leven in het heelal wil halveren. Wanneer de Avengers lucht krijgen van zijn plannen, kunnen ze niets anders dan in actie komen. Met behulp van de Guardians of the Galaxy zetten de helden alles op alles om Thanos en zijn hulpjes te stoppen voordat het te laat is.



Ant-Man and The Wasp: Quantumania (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul Rudd | Cast: Peyton Reed, Evangeline Lilly, Jonathan Majors, e.a. | Kijk direct
Nadat Scott samen met de Avengers Thanos heeft verslagen, geniet hij van zijn faam als superheld Ant-Man. Onverwacht belanden hij en zijn familie in een nieuw avontuur wanneer een uitvinding van zijn dochter Cassie de poorten naar de quantumdimensie opent. Daar komen ze tegenover een enorm gevaar te staan: de kwaadaardige tijdreiziger Kang. Aan de helden om hem te stoppen.



Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sam Raimi | Cast: Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Xochitl Gomez, e.a. | Kijk direct
Wanda Maximoff alias de Scarlet Witch doet er alles aan om haar kinderen terug te krijgen. Bezeten door een duister boek, gebruikt zij al haar krachten om het multiversum te openen. Aan Doctor Strange om haar te stoppen. Hiervoor moet hij zelf een gevaarlijke reis door verschillende universa maken.



Black Panther (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ryan Coogler | Cast: Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong'o, e.a. | Kijk direct
Na de dood van de koning van Wakanda, moet het voor de buitenwereld afgezonderde Afrikaanse land op zoek naar een troonopvolger. Zijn zoon T'Challa wordt uitgedaagd Erik Killmonger, een oude vijand. De hierop volgende strijd zorgt voor de nodige spanningen op het wereldtoneel. T'Challa bereidt zich samen met zijn slimme zus Shuri voor op deze uitdaging.



NieuwsFilm

meest populair