Tom Cruise maakt de Italiaanse straten onveilig in nieuwe promo 'Mission Impossible 7'

Tom Cruise maakt de Italiaanse straten onveilig in nieuwe promo 'Mission Impossible 7'

De film komt volgende maand al uit

Het aftellen is officieel begonnen, over een maand komt Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One uit in de bioscoop. De promotiecampagne van de actiefilm met Tom Cruise lijkt ook te zijn begonnen. In een gloednieuwe Behind-The-Scenes video racet men door de straten van Rome.

Alhoewel de release van Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One nabij is, is er nog bar weinig bekend over het plot. Volgens de officiële synopsis "Moeten Ethan Hunt en het IMF-team een gevaarlijk wapen traceren voordat het in de verkeerde handen valt".

Achtervolging
In de nieuwe Behind-The-Scenes-video wordt het gaspedaal flink ingedrukt. De video toont een actievolte achtervolgingsscène waarin Tom Cruise en Hayley Atwell worden opgejaagd door MCU-actrice Pom Klementieff.

"We zijn naar Rome gekomen om een achtervolgingsscène te filmen, nog nooit hebben we zoveel ambitie en onverwachte wendingen gestopt in een dergelijke scène", aldus regisseur Christopher McQuarrie.

Visual Effects
Volgens de makers zijn er alleen maar praktische effecten gebruikt om de sequentie tot stand te laten komen, iets dat volgens de makers bijdraagt aan de authenticiteit van het geheel. Het resultaat mag er dan ook wel wezen.



Ook werd er een speciale auto van het Italiaanse automerk Fiat gebruikt om hem veel sneller te laten gaan. Het blijft natuurlijk ook een Mission: Impossible-film, de twee opgejaagden zitten ook nog eens met handboeien aan elkaar vast.

Mission Impossible 8
Alhoewel Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One al snel uitkomt in de bioscoop, lijkt de toekomst van Mission: Impossible - Dead Reckoning Part Two nog onzeker. De release staat gepland voor zomer 2024, maar de grote WGA-staking lijkt roet in het eten te gooien.



Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One krijgt 12 Juli een release. Bekijk de trailer nogmaals hieronder:



NieuwsFilm

meest populair