Eindelijk staat 'The Incredible Hulk' ook op Disney+: nog één film in dan is het MCU compleet

Eindelijk staat 'The Incredible Hulk' ook op Disney+: nog één film in dan is het MCU compleet

De Marvel-filmreeks kun je nu bijna achter elkaar kijken op Disney+.

Marvel Studios startte in 2008 het Marvel Cinematic Universe met twee films: Iron Man en The Incredible Hulk. Die laatste film kwam tot stand in samenwerking met Universal Pictures en dat zorgt tot op de dag van vandaag dat Marvel Studios de film niet helemaal kan rekenen tot het MCU.

Na jaren van afwezigheid is The Incredible Hulk nu dan eindelijk te zien op Disney+ en dat zorgt ervoor dat het MCU bijna in zijn geheel te bingewatchen is op de streamer. Er ontbreekt nog een film.

Marvel Cinematic Universe
Met Guardians of the Galaxy Vol. 3 verscheen begin mei de 32e film in het MCU, een reeks die over een paar dagen zijn negende tv-series op Disney+ lanceert: Secret Invasion.

De afgelopen periode werden al de twee films Spider-Man: Homecoming en Spider-Man: Far From Home toegevoegd op Disney+. Alleen Spider-Man: No Way Home is nog niet te streamen. Die vind je op dit moment op Netflix en dit komt doordat de rechten van die films (en Spider-Man) in handen zijn van Sony Pictures.

The Incredible Hulk
The Incredible Hulk van regisseur Louis Leterrier is om meerdere redenen een opvallende film in de reeks. Zo speelde Edward Norton nog rol van Bruce Banner. Hij werd daarna vervangen door Mark Ruffalo.


Wil je The Incredible Hulk graag streamen dan kan dat dus vanaf nu op Disney+. Secret Invasion stream je vanaf aankomende woensdag.



NieuwsFilm

meest populair