Er bestaat een versie van 'The Flash' die 4 uur duurt

Er bestaat een versie van 'The Flash' die 4 uur duurt

Maar staan de fans er op te wachten?

Afgelopen week kreeg The Flash eindelijk een release. Alhoewel de Box Office-resultaten flink tegen te lijken gaan vallen en filmcritici niet laaiend enthousiast zijn, blijkt er ook een 4-uur durende versie van de film met Ezra Miller te bestaan.

The Flash was maar liefst 9 jaar lang in productie en had met meerdere tegenslagen te maken. Meerdere scenarioschrijvers en regisseurs verlieten het project, uiteindelijk was het de taak van regisseur Andy Muschietti om de film af te ronden.

Muschietti-Cut
Door de lange productie, is het geen verrassing dat er immens veel beeldmateriaal is opgenomen. De opnames duurden maar liefst 124 dagen. Alhoewel de film nu een speeltijd van 155 minuten heeft, was die aanvankelijk een pittige 4 uur.

Andy Muschietti sluit niet uit dat het publiek de 4 uur-durende versie van The Flash nooit te zien zal krijgen, al geeft de regisseur eerlijk toe dat hij "meer tevreden met de huidige versie" is. Volgens de regisseur zijn er veel interessante momenten die de definitieve versie niet gehaald hebben.

Box Office
Het financiële succes blijft voorlopig uit voor The Flash. In de eerste 3 dagen heeft de film een 'magere' $55 miljoen dollar weten op te halen. Tegenover een productiebudget van $220 miljoen dollar zou dit zomaar eens een duur uit kunnen pakken voor Warner Bros. Discovery.



NieuwsFilm

meest populair