Nieuwkomer Sasha Calle dé Supergirl in het nieuwe DC filmuniversum?

Nieuwkomer Sasha Calle dé Supergirl in het nieuwe DC filmuniversum?

Is ze de 'Woman of Tomorrow'?

De nieuwe DC-film The Flash snelde afgelopen week wereldwijd de bioscopen in. De film laat veel verschillende hoeken van het DC-universum zien en introduceert Sasha Calle als Kara Zor-El/Supergirl. De actrice onthult dat er wellicht in toekomst voor haar is in het nieuwe DC-universum van James Gunn en Peter Safran.

Hoewel niet iedereen helemaal tevreden is met The Flash, lijkt Sasha Calle's Supergirl erg goed in de smaak te vallen bij de fans en hopen ze haar in de toekomst terug te zien.

Gesprekken
In een recent interview met USA Today onthulde Calle dat ze al met studiobaas Peter Safran heeft gesproken over haar potentiële toekomst binnen het vernieuwde DC-universum dat over een paar jaar van start gaat.

Calle vertelde het volgende: "Ik hoop Supergirl te blijven spelen. Ik hou zo veel van haar, en ik voel me zo verbonden met haar."

Woman of Tomorrow
Eerder dit jaar maakte James Gunn tijdens een presentatie over 'Chapter One' van het nieuwe DC-universum bekend dat er wordt gewerkt aan een film genaamd Supergirl: Woman of Tomorrow.


Het is de bedoeling dat deze film ergens in 2027 in de bioscoop verschijnt. Dat duurt nog even, dus we zullen nog even moeten wachten tot we officieel te weten krijgen of Calle ook in deze film de rol gaat spelen of dat een nieuwe actrice wordt gecast.

NieuwsFilm

meest populair