Deze 4 films zie je vanaf deze week nieuw in de bioscoop

Deze 4 films zie je vanaf deze week nieuw in de bioscoop

Deze week o.a. de nieuwe Wes Anderson en een rom-com met Jennifer Lawrence.

Onderstaande films zijn vanaf deze week nieuw te bekijken in de Nederlandse bioscopen.

No Hard Feelings (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gene Stupnitsky | Cast: Jennifer Lawrence, Andrew Barth Feldman, Laura Benanti, Matthew Broderick
Wanneer ze op het punt staat om haar ouderlijk huis kwijt te raken, ziet Maddie (Lawrence) een aparte vacature: rijke helikopterouders zoeken iemand die met hun introverte 19-jarige zoon Percy wil 'daten' voordat hij naar de universiteit gaat. Maddie komt er al snel achter dat dit geen makkelijke taak is, de stugge Percy zich niet namelijk zomaar laat inpakken.



Asteroid City (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Wes Anderson | Cast: Jason Schwartzman, Scarlett Johansson, Tom Hanks, Jeffrey Wright
'Asteroid City' speelt zich af rond 1955, in een fictief Amerikaans plaatsje in de woestijn. Het programma van een conventie voor jonge Stargazers en Space Cadets, waar leerlingen en hun ouders van heinde en verre bij elkaar komen voor onderlinge kameraadschap en wetenschappelijke competitie, wordt spectaculair verstoord door wereldschokkende gebeurtenissen.



Hypnotic (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Rodriguez | Cast: Ben Affleck, Alice Braga, J.D. Pardo, Dayo Okeniyi
Detective Danny Rourke is vastbesloten om zijn vermiste dochter te vinden. Tijdens deze zoektocht raakt hij verstrikt in een duizelingwekkend web van misdaden die de realiteit overstijgen en hem doen twijfelen aan alles en iedereen om hem heen.



The Girl from Tomorrow (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Marta Savina | Cast: Francesco Giulio Cerilli, Gaetano Aronica, Dario Aita, Francesco Colella
Naar een waargebeurd verhaal. Lia is een jonge vrouw die niet goed aard in het Sicilië van de jaren zestig, vanwege oeroude gebruiken die ze daar hanteren. Als op een avond een goede vriend haar dwingt tot het bedrijven van de liefde, moet ze volgens de heersende moraal trouwen om haar eer te redden. Ze accepteert dit niet en voor het eerst in de Italiaanse geschiedenis, trotseert een vrouw de sociale verwachtingen en gaat de strijd aan voor zelfbeschikking!



NieuwsFilm

meest populair