De poster voor 'Bird Box 2' van Netflix heeft een boodschap: "Kijk niet"

De poster voor 'Bird Box 2' van Netflix heeft een boodschap: "Kijk niet"

De tweede film speelt zich af in Spanje.

Netflix heeft een gloednieuwe poster vrijgegeven voor Bird Box: Barcelona. Deze film is een vervolg op de horrorhit Bird Box.

Vijf jaar geleden kwam Netflix met zijn originele film Bird Box. Daarin speelt niemand minder dan Sandra Bullock een moeder die samen met haar kinderen een vreselijke Apocalyps probeert te overleven en op zoek is naar een veilige haven.

Mysterieuze kracht
In de Bird Box-wereld waart er een mysterieuze kracht rond op aarde die de mensheid tot waanzin drijft. De enige manier om aan deze moordlust te ontsnappen is door geblinddoekt door het leven te gaan.

Zoals de titel al doet vermoeden, speelt deze tweede Bird Box-film zich af in Barcelona. De prent is een Spaanstalige productie.

Poster
Ter promotie van deze film, die op 14 juli verschijnt, heeft Netflix een nieuwe poster met de wereld gedeeld. Daarop staat een simpele en duidelijke boodschap: "Kijk niet".

Daarmee bedoelt de streamingdienst vanzelfsprekend niet dat abonnees de film straks niet moeten gaan bekijken, maar waarschuwt men voor het gevaar in de film.



NieuwsFilm

meest populair