De succesvolste film van Gal Gadot is 'Furious 7', en haar grootste flop heet...

De succesvolste film van Gal Gadot is 'Furious 7', en haar grootste flop heet...

Een kijkje op haar carrière voor 'Wonder Woman'.

Gal Gadot kennen we tegenwoordig voornamelijk dankzij haar rol als Diana Prince/Wonder Woman in de films van DC. Voor haar tijd als Wonder Woman, speelde ze in de Fast & Furious-films, maar ook in een hoop minder succesvolle films.

Films als Criminal en Keeping Up with the Joneses zijn voorbeelden van films die niet erg succesvol waren voor de actrice, maar gek genoeg is Triple 9 de grootste flop van Gadot's carrière.

Triple 9
Triple 9 is een actiethriller die in 2016 wereldwijd in de bioscoop verscheen. De film bevatte een absolute sterrencast bestaande uit o.a. Kate Winslet, Woody Harrelson, Anthony Mackie, Chiwetel Ejiofor, Teresa Palmer, Casey Affleck, Aaron Paul en Norman Reedus.

Ondanks deze grote cast met A-listers bleek het productiebudget van de film toch niet zo hoog. De film kostte namelijk zo'n 20 miljoen dollar om te produceren. Je zou denken dat de film vrij makkelijk een succes had kunnen zijn, maar dat was niet het geval.

Grote flop
Over het algemeen moet een film het dubbele van het productiebudget omzetten om winstgevend te zijn. Dit heeft onder andere te maken met marketingkosten en het gedeelte van de omzet dat naar de bioscopen zelf gaat.


Triple 9 had een uiteindelijke omzet van slechts 23 miljoen dollar. Het productiebudget werd daarmee terugverdiend, maar daar blijft het ook bij. De film heeft dus miljoenen verlies gedraaid.

Fast
Gadot's meest succesvolle film is gek genoeg een film waar ze helemaal niet in te zien was. Het hier gaat over Furious 7. Gadot heeft zeker scènes opgenomen voor de film, maar die zijn uit de uiteindelijke versie van de film geknipt.


Haar personage was op dit moment in de reeks ook 'dood' en bovenstaande scène had het verhaal vooral verwarrender gemaakt. Geen zorgen, in Fast X bleek haar personage springlevend te zijn en zien we Gadot terug in het volgende deel in de Fast-saga.

NieuwsFilm

meest populair