Max Verstappen over de F1-film met Brad Pitt: "Niet zoveel mee bezig"

Max Verstappen over de F1-film met Brad Pitt: "Niet zoveel mee bezig"

Wie zou er meer tegen wie opkijken?

Het raceweekend in Silverstone staat deels in het teken van de productie rondom de aanstaande Formule 1-film van Apple+ waarin onder andere Brad Pitt en Javier Bardem de hoofdrollen spelen.

De daadwerkelijke coureurs op het circuit hebben geen speciale briefing gehad, maar ze zullen naar alle waarschijnlijk wel in de film voor komen.

Te druk met winnen
Nederlands' trots Max Verstappen, die inmiddels al niet meer wordt gezien als concurrent (zijn tegenstanders zijn vooral meer bezig met wie er 2e wordt) is naar verluidt niet erg onder de indruk van de aanwezig van Oscarwinnaar Pitt uit Hollywood:

"Ik denk dat ze sowieso van iedereen wel een aantal shots gaan gebruiken van onboard camera's en zo, maar daar ben ik totaal niet mee bezig. We weten natuurlijk wel wat er gaat gebeuren, maar niet van wat we daarnaast moeten doen ofzo. Of deze film de Formule 1 weer verder vooruit kan helpen? Misschien, het is toch altijd een beetje gemaakt om show te creëren en is niet echt. Maar ik vind het allemaal prima".

Hulp van de experts
De succesvolle regisseur Joseph Kosinski (Top Gun: Maverick) heeft de leiding in handen. Voormalig zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton ondersteunt het project via zijn productiebedrijf Dawn Apollo.

Daarnaast vervult hij een adviserende rol met betrekking tot het script. Bekijk hier de foto's van de F1-auto van Brad Pitt.

NieuwsFilm

meest populair