Robert Downey Jr. betitelt 'Avengers: Age of Ultron' als "content" en vindt 'Dolittle' een van zijn belangrijkste films

Robert Downey Jr. betitelt 'Avengers: Age of Ultron' als "content" en vindt 'Dolittle' een van zijn belangrijkste films

Een opvallende uitspraak van de acteur.

Robert Downey Jr. kennen we natuurlijk allemaal van zijn rol als Tony Stark/Iron Man in het Marvel Cinematic Universe. Na Avengers: Endgame is hij gestopt met het personage te spelen en heeft hij een aantal andere films gemaakt. De acteur heeft nu wat opvallende dingen te zeggen over zijn carrière.

Hij benoemt gek genoeg niet Iron Man, maar juist zijn allergrootste flop als een van de belangrijkste films van zijn carrière.

Belangrijkste films
In een nieuw interview met Variety benoemde Downey Jr. zijn twee belangrijkste films van zijn carrière: "Eerlijk gezegd, de twee belangrijkste films die ik de afgelopen 25 jaar heb gemaakt, zijn 'The Shaggy Dog', want dat was de film waardoor Disney zei dat ze me zouden verzekeren."

"Toen was de op een na belangrijkste film 'Dolittle', omdat 'Dolittle' een verkwisting van twee en een half jaar lang verspilde kansen was."

Content
Hij verklaarde zichzelf nader over Dolittle: "Na dat punt - wat is die zin? Nooit een goede crisis verloren laten gaan? - we hadden deze reset van prioriteiten en hebben enkele wijzigingen aangebracht in wie onze naaste zakelijke adviseurs waren."


Daarnaast benoemde hij Avengers: Age of Ultron als "content". Hij bedoelt hier het volgende mee: "Het is een manier voor mij om mezelf te laten weten dat dit misschien wel het belangrijkste is dat ik ooit toeschrijf aan een datakaart op een camera, maar dat dit niet betekent dat het geen [expletieve] content is voor alle anderen."

NieuwsFilm

meest populair