Deze obscure DC-held maakt zijn opwachting in 'Superman: Legacy'

Deze obscure DC-held maakt zijn opwachting in 'Superman: Legacy'

De cast van de film breidt zich nog verder uit.

Onlangs werd al bekend dat we de superhelden Hawkgirl, Mister Terrific en Green Lantern (Guy Gardner) gaan zien in Superman: Legacy, maar daar blijft het niet bij. De obscure maar geliefde held Metamorpho is ook van de partij.

Er is geen gebrek aan superhelden in James Gunn's geanticipeerde film. The Hollywood Reporter meldt nu wie de rol van Metamorpho op zich gaat nemen.

Anthony Carrigan
The Hollywood Reporter meldt dat Anthony Carrigan de rol van Rex Mason/Metamorpho gaat vertolken in Superman: Legacy. Carrigan is geen vreemde in de wereld van DC, zo speelde hij al schurken in de series The Flash en Gotham.

De acteur is ongetwijfeld het meest bekend voor zijn rol als NoHo Hank in de HBO-serie Barry, die zojuist elf Emmy-nominaties heeft ontvangen voor het laatste seizoen. Carrigan vertelt het volgende over de rol: "Weet je, toen hij zijn krachten kreeg, dacht hij dat het een vloek was. Dat is iets dat ik ook echt voelde. In mijn geval draaide ik het om en zag het als een zegen. Dus ik ben opgewonden om dat met dit personage op tafel te leggen."

Terrifics?
Metamorpho staat onder andere bekend als een lid van het team 'The Terrifics'. Aangezien de leider van deze groep, Mister Terrific, ook in de film te zien is, bestaat er een kans dat dit team al bestaat in het nieuwe DCU.


Het is niet gek dat er nu zoveel mensen aan de cast worden toegevoegd, het protest van de Screen Actors Guild is namelijk van start gegaan. Acteurs mogen dan bijvoorbeeld geen nieuwe rollen aannemen, films opnemen of promotie doen voor een aanstaande film.

NieuwsFilm

meest populair