Sony Pictures maakt 'The Amazing Spider-Man 3' of...

Sony Pictures maakt 'The Amazing Spider-Man 3' of...

Sony plaatst een wel heel aparte TikTok.

Sony Pictures heeft veel succes ervaren met hun filmrechten op Spider-Man. In Spider-Man: No Way Home zagen we hoe de drie verschillende incarnaties die op het witte doek verschenen, samenkwamen. De terugkeer van Andrew Garfield als Spider-Man viel bijzonder goed in de smaak bij fans, dus wordt er al even gespeculeerd over The Amazing Spider-Man 3.

No Way Home bewees maar weer eens hoe populair Tobey Maguire en Andrew Garfield zijn als Spider-Man. Sinds hun terugkeer zijn fans net zo veel bezig met vervolgen op hun films als die van Tom Holland. Het officiële TikTok-account van Sony plaats is zich hier zich zeer bewust van.

Garfield
Andrew Garfield kreeg recent uiteraard de vraag over wat er nu met zijn Spider-Man gaat gebeuren. Hij antwoordde als volgt:

"Het verhaal houdt nooit op, of we het nu filmen of niet, er speelt zich ergens een verhaal af in een universum. Er is een eindeloos potentieel met dit personage en alle verschillende iteraties... Hij is absoluut iets aan het doen"

Flauw
Bij Sony (of tenminste de beheerder van hun TikTok-account) zijn ze zich kennelijk erg bewust van de vraag om The Amazing Spider-Man 3. Ze plaatsen onderstaand filmpje op TikTok.

@sony you know the rules #sony #sonymusic ? original sound - Sony

De video begint met de poster en muziek van de eerste The Amazing Spider-Man en belooft een belangrijke aankondiging. Vervolgens blijkt de 'aankondiging' dat Rick Astleys Never Gonna Give You Up 36 jaar oud is geworden.

NieuwsFilm

meest populair