4 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

4 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

HBO Max is een van de grootste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is dan ook veel leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en vier films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

The Conjuring: The Devil Made Me Do It (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Caves | Cast: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Julian Hilliard, e.a. | Kijk direct
De paranormaal onderzoekers Ed en Lorraine Warren keren terug om een opmerkelijke zaak te onderzoeken. Het is een van de meest sensationele zaken uit hun carrière. De strijd om de ziel van een jonge jongen dwingt hen om tot het uiterste te gaan en leidt er uiteindelijk toe dat voor het eerst in de Amerikaanse geschiedenis een moordverdachte beweert door de duivel bezeten te zijn geweest.



12 Years a Slave (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steve McQueen | Cast: Chiwetel Ejiofor, Michael Fassbender, Benedict Cumberbatch, e.a. | Kijk direct
Solomon Northup, een getalenteerd violist, wordt op en dag ontvoerd en verkocht als slaaf. Niemand luistert naar hem wanneer hij vertelt een vrij man te zijn. Na twaalf jaar ontmoet hij een hevige tegenstander van de slavernij. Deze ontmoeting zal voor altijd zijn leven veranderen. Na al het gruwelijke lijden dat hem is aangedaan, durft hij langzaam weer te dromen over een terugkeer naar huis.



Sully (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Clint Eastwood | Cast: Tom Hanks, Laura Linney, Aaron Eckhart, e.a. | Kijk direct
Kort nadat gezagvoerder Chesley Sullenberger, bijgenaamd Sully, en copiloot Jeff Skiles met hun Airbus 320 zijn opgestegen, vliegen vogels in de motoren, waardoor deze uitvallen. Ze zien geen andere optie dan het vliegtuig laten landen op de Hudson River. Dat doen ze met succes, maar toch worden de helden later onderworpen aan een kritisch onderzoek.



I Am Legend (2007)
Bekijk de afbeeldingRegie: Francis Lawrence | Cast: Will Smith, Alice Braga, Marin Ireland, e.a. | Kijk direct
Een verschrikkelijk virus heeft mensen in lichtschuwe, bloeddorstige monsters veranderd. Kolonel Robert Neville blijkt als een van de weinigen immuun te zijn. Samen met zijn hond dwaalt hij rond door het uitgestorven New York. Neville heeft zich als missie gesteld een geneesmiddel te vinden waarmee de epidemie bestreden kan worden.



NieuwsFilm

meest populair