'John Wick'-wereld wordt groter in de trailer voor 'The Continental: From the World of John Wick'

'John Wick'-wereld wordt groter in de trailer voor 'The Continental: From the World of John Wick'

De serie is volgende maand te zien!

Na het grootse succes van de vier John Wick-films wordt de mythologie van de films flink uitgediept in meerdere spin-offs. Komend jaar verschijnt namelijk de eerste spin-off-film Ballerina met Ana de Armas in de hoofdrol. Volgende maand komt de eerste spin-off-serie The Continental uit. De volledige trailer is nu officieel uit.

De prequelserie speelt zich af in de jaren 70 en focust zich op de bekende hotelketen 'The Continental'. In de films is Winston (Ian McShane) de manager van het 'Continental'-hotel in New York. We gaan nu te zien krijgen hoe hij deze positie wist te bemachtigen.

Synopsis
Het driedelige evenement onderzoekt de oorsprong achter het iconische hotel-voor-huurmoordenaars-hoofdstuk van het John Wick-universum door de ogen en acties van een jonge Winston Scott, terwijl hij wordt meegesleurd in het hel-landschap van New York City in de jaren 70 om het hoofd te bieden aan een verleden dat hij dacht achter zich te hebben gelaten.

Winston zet een dodelijke koers uit door de mysterieuze onderwereld van het hotel in een aangrijpende poging om het hotel te veroveren waar hij uiteindelijk zijn toekomstige troon zal innemen.

Trailer
Naast een jonge Winston (Colin Woodell) krijgen we ook jonge versies van Charon (Ayomide Adegun) en Uncle Charlie (Peter Greene) te zien. Verder bestaat de cast onder andere uit Mel Gibson als Cormac, Katie McGrath als The Adjudicator en Sallay Garnett als The Concierge.


De serie gaat op 22 september in première op Peacock in de Verenigde Staten. De serie is in Nederland op dezelfde datum te zien op Prime Video.

NieuwsFilm

meest populair