3 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

3 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

Deze spannende films kijk je op streaming.

Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie thrillers voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Nightmare Alley (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Guillermo del Toro | Cast: Bradley Cooper, Cate Blanchett, Toni Collette, e.a. | Te zien op: Disney+
Stanton Carlisle, een manipulatieve kermisartiest, is wanhopig op zoek naar een betere toekomst. Samen met een even sluwe als mysterieuze psychiater Lilith Ritter besluit hij rijke toeschouwers op te lichten. Hun doel is een rijke zakenman. Maar wat Carlisle zich niet realiseert, is dat Ritter nog gevaarlijker is dan hij.



Hereditary (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ari Aster | Cast: Toni Collette, Milly Shapiro, Alex Wolff, e.a. | Te zien op: Videoland
Kunstenares Annie Graham en haar gezin hadden geen sterke band met haar overleden moeder. Alleen dochter Charlie heeft het moeilijk met haar oma's dood. Na een tragische gebeurtenis, komt het gezin steeds meer onder invloed te staan van kwade krachten. Annie zoekt naar antwoorden en probeert samen met haar gezin te ontsnappen aan het ongelukkige lot dat hen te wachten staat.



Prisoners (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Denis Villeneuve | Cast: Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal, Viola Davis, e.a. | Te zien op: Videoland
Op Thanksgiving verdwijnen twee meisjes spoorloos. Keller, de vader van een van hen, is de wanhoop nabij. Al snel botst hij met rechercheur Loki, die de leiding heeft over de zaak. Een verdachte die wordt gearresteerd, wordt door gebrek aan bewijs vrijgelaten. Keller vertrouwt hem echter niet en besluit het heft in eigen handen te nemen.



NieuwsFilm

meest populair