'The Whale'-regisseur Darren Aronofsky komt eind dit jaar alweer met gloednieuw werk

'The Whale'-regisseur Darren Aronofsky komt eind dit jaar alweer met gloednieuw werk

Gaat dit net zo'n succes worden als zijn Oscar-winnende topfilm?

Met titels als The Wrestler, Black Swan en mother! heeft Darren Aronofsky ons getoond dat hij één van de meest kundige Amerikaanse hedendaagse fictie-filmmakers is.

Eind dit jaar zal hij zich gaan wagen aan een nieuw project met zowel fictie, als non-fictie elementen: Postcard from Earth, wat een 'meeslepende en vernieuwende verkenning van planeet Aarde door de ogen van twee mensen moet worden.

Interview
In recente interviews sprak Aronofsky zelf al over het project als een 'sci-fi reis diep in onze toekomst terwijl onze nakomelingen nadenken over ons gedeelde huis' en benadrukte hij dat dit project een mix van narratieve en documentaire elementen gaat worden:

'We hebben het zo ontworpen dat het zo effectief mogelijk is om de boodschap die we wilden overbrengen op een emotionele manier over te brengen, dus het gaat niet zozeer om het genre als wel om de ervaring van het publiek'.

Frasers comeback
Aronofsky's laatste topper was natuurlijk The Whale waar hoofdrolspeler Brendan Fraser zijn Hollywood-comeback voor kon bekronen met een Oscar.


The Whale is nu te zien op streamingplatform Pathé Thuis.

NieuwsFilm

meest populair