Ster uit 'Avengers' en 'Godzilla': "Ze konden me weinig schelen"

Ster uit 'Avengers' en 'Godzilla': "Ze konden me weinig schelen"

Aaron Taylor-Johnson laat zich uit over zijn blockbusters.

Aaron Taylor-Johnson is een gerespecteerd acteur die recent in films als Bullet Train en Tenet te zien was. Twee van zijn grootste films zijn Avengers: Age of Ultron en Godzilla (2014), maar daar heeft hij helemaal niks mee.

Taylor-Johnson maakte zijn internationale doorbraak met zijn hoofdrol in de superheldenfilm Kick Ass. In 2013 keerde hij terug voor een vervolg op deze film, maar daar gaf hij ook weinig om.

Niet belangrijk
In een nieuw interview met Esquire ging Taylor-Johnson in op de blockbusters waar hij in heeft gespeeld en dat hij heeft geleerd om niet elke rol meer aan te nemen: "Er was Kick-Ass en dan was er Godzilla en Avengers, en al die dingen stonden voor mij op een rij. Maar ik gaf niet echt om ze."

Hij verklaarde dat de langdurige opnames van dit soort films hem er in de toekomst alleen maar van zouden weerhouden om kostbare tijd door te brengen met zijn kinderen.

Komende films
Taylor-Johnson heeft ondanks zijn opmerkingen rondom zijn vorige blockbusters toch wat grootschalige films op de planning staan. Zo speelt hij de hoofdrol in de aanstaande Marvel-film Kraven the Hunter en is hij te zien in The Fall Guy, de nieuwe actiefilm van Bullet Train-regisseur David Leitch.


Ook heeft hij een rol in de aanstaande Nosferatu-remake van topregisseur Robert Eggers (The Lighthouse).

NieuwsFilm

meest populair