Taika Waititi weet al hoe 'Thor 5' weer de juiste inzet krijgt: "Thor moet iets tegenkomen dat hij echt moet overwinnen"

Taika Waititi weet al hoe 'Thor 5' weer de juiste inzet krijgt: "Thor moet iets tegenkomen dat hij echt moet overwinnen"

De volgende vijand moet sterker zijn dan Hela.

In het aanstaande boek Thor: Love and Thunder The Official Movie Special komen veel belangrijke mensen aan het woord over de ontwikkeling van Thor: Love & Thunder. Zo vertelde regisseur Taika Waititi al over zijn plan voor een potentiële Thor 5.

De komst van een vijfde Thor-film lijkt plotseling heel plausibel vanwege een nieuw gerucht en opmerkingen van Waititi.

Sterker dan Hela
Taika had het volgende te zeggen over de toekomst van Thor: "Wat valt er nog met hem te doen? Het moet iets zijn dat voelt alsof het doorgaat met de evolutie van het personage, maar nog steeds op een heel leuke manier en hem nog steeds dingen geeft om tegenaan te lopen die het gevoel hebben dat ze aan het bouwen zijn over de obstakels die hij moet overwinnen."

"Ik denk niet dat we een slechterik kunnen hebben die zwakker is dan Hela. Ik heb het gevoel dat we van daaruit een stap verder moeten gaan en een slechterik moeten toevoegen die op de een of andere manier formidabeler is."

Andere richting
Hoofdrolspeler Chris Hemsworth vertelde al eerder dat ze een andere richting op moesten gaan als er ooit een vijfde Thor-film komt: "We vonden dat deze te veel humor bevatte, de actie was cool, maar de VFX was niet zo goed. Ik krimp ineen en lach er evenveel om. Ik denk dat we gewoon te veel lol hadden. Het werd gewoon te dom."


Als er een vijfde Thor-film komt, zullen we daar pas officieel wat over horen als de stakingen in Hollywood voorbij zijn. Hoe lang dat nog gaat duren, weet niemand.

NieuwsFilm

meest populair