De Bermudadriehoek komt naar het witte doek: 'Spider-Man'-regisseur heeft grote plannen

'Snow White'-maker Marc Webb heeft een interessant nieuw project gevonden.


Skydance heeft een regisseur gevonden voor zijn film over de Bermudadriehoek. Het gaat om niemand minder dan de bekende filmmaker Marc Webb. Dat meldt Deadline.

De Bermudadriehoek, ook wel bekend als de duivelsdriehoek, is een denkbeeldige driehoek in de Atlantische Oceaan waar opvallend veel schepen en vliegtuigen zijn verdwenen. De film moet een actie-avontuur worden.

In ontwikkeling
De studio heeft een film over de Bermudadriehoek al heel lang in ontwikkeling. Deze versie zou echter nog in een vroege ontwikkelingsfase verkeren. Zo is er nog geen scenarioschrijver aangetrokken.

Pas na de stakingen kan Skydance op zoek naar een schrijver. Volgens insiders is het de bedoeling dat Webb zelf ook input zal leveren voor het script, maar deze niet mee zal schrijven.

Over de regisseur
Webb is een interessante keuze voor dit project. Eerder was deze filmmaker onder meer verantwoordelijk voor de superheldenblockbuster The Amazing Spider-Man (2012). Ook heeft hij Disney's aankomende sprookjesbewerking Snow White gemaakt.


Skydance heeft de afgelopen jaren meerdere toppers uitgebracht. De studio boekte onder meer successen met de Top Gun: Maverick (2022) en Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One (2023), beiden met Tom Cruise in de hoofdrol.

NieuwsFilm

meest populair