3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Filmtips voor jou: ontdek ook het geweldige aanbod van deze populaire streamingdienst.


HBO Max is een van de grootste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is dan ook veel leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

It (2017)
Regie: Andres Muschietti | Cast: Bill Skarsgård, Jaeden Lieberher, Sophia Lillis, e.a. | Kijk direct
Het slaapstadje Derry wordt eens in de zevenentwintig jaar geconfronteerd met een mensvretende helleploert, die leeft van de fobieën van kinderen. Een groep heldhaftige sukkeltjes neemt het op tegen het monster, dat dikwijls als clown verschijnt. Daarvoor moeten ze echter wel hun grootste angsten zien te overwinnen.The Good Liar (2019)
Regie: Bill Condon | Cast: Ian McKellen, Helen Mirren, Russell Tovey, e.a. | [b]Kijk direct
Roy Courtnay, een charmante beroepsoplichter, heeft het gemunt op het fortuin van de joviale weduwe Betty McLeish. Terwijl de twee aan het daten zijn, probeert Courtnay haar geld op smerige wijze te ontfutselen. Haar wantrouwige kleinzoon McLeish zit zijn plannen echter in de weg.Still Alice (2014)
Regie: Richard Glatzer en Wash Westmoreland | Cast: Julianne Moore, Alec Baldwin, Kristen Stewart, e.a. | Kijk direct
Alice Howland is een gerenommeerd hoogleraar taalkunde aan Harvard. Ze is gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen. Wanneer ze woorden begint te vergeten, begint ze zich zorgen te maken. Later wordt de ziekte van Alzheimer bij haar vastgesteld. Deze diagnose zet haar leven volledig op z'n kop. De band met haar familie komt onder druk te staan, evenals haar carrière.NieuwsFilm

meest populair